Press "Enter" to skip to content

Blog | en festlig søndag og en vigtig mandag

0

Dagen startede med en frisk tur i Lillebælt. Derefter stod formiddagen på Løbehjul-JAM i De Orange Haller, hvor mere end 100 børn deltog, tak til alle der var med, Gamemakere, forældre og AJ Scooters. Der blev handlet en del julegaver i boden. Jeg håber personligt at der blev købt en del hjelme – kære forældre, børn skal have hjelm på, alt andet dur’ ikke.

Så gik turen til Dino’s legeland, hvor Fredericia Kommunes personaleforening havde arrangeret en rigtig fin julefest, med dejlig mad, og leg for alle pengene – 170 deltog.
Ikke mindst Jonas, farmor og farfar, jeg ved ikke hvem der blev mest træt.

Så gik turen til FIC hvor jeg så FHK i topkamp, de bankede HC Odense 29-24, og ligger nu som en sikker nr. 1 i 2. division. Det bliver spændende at følge hvordan det går, når der startes op efter julepausen.

image
Rene Bjerregaard i spidsen for Postorkesteret

Dagen sluttede i MesseC til julekoncert med Fredericia Post Orkester, hvor min gode ven René Bjerregaard var gæstedirigent, en rigtig hyggelig aften med god musik.

Ekstra byrådsmøde
I morgen skal vi i byrådet igen vedtage sidste uges ændringer i styrelsesvedtægterne, omkring snitflader for ansvarsområder og ikke mindst hvem der skal sidde i hvilke udvalg,
Når vi ændrer i styrelsesvedtægterne kræver det, at det vedtages på to byrådsmøder lige efter hinanden.

Jeg håber alle har haft en god weekend.

 

Del indlægget
Facebooktwitterlinkedin