Press "Enter" to skip to content

Om Ole Steen

Politik i dag
Jeg er på 10′ ende år  udvalgsformand i Fredericia Byråd. Læs mere under menuen Kontakt & Poster.

Min familie og jeg
Jeg er igennem mange år gift med Birgitte, der er pædagog på en skole her i Fredericia. Vi bor i Prinsensgade, i den for voldene, før det boede vi 13 år i Bøgeskov.
Vi har to børn, som begge er flyttet hjemmefra, Michael på 36 år er IT-administrator. Michael. Michael og Jane gav os vores første barnebarn Jonas i 2013 og  Simon i november 2017.
Vores datter Camilla på 34 år er Eksport Manager og bor i Odense med sin mand Mads og hans to børn.

Foto: Farfar og drengene

Job
Siden februar 2016 har jeg været ansat i Fredericia Kommune som eventkoordinator, før det var jeg også i Fredericia Kommune ansat otte år som Idrætskonsulent, med fokus på, De Orange Haller, Feriesjov, foreningsudvikling, uddannelse af idrætsledere samt sundhedsfremme.

Før mit nuværende job i Fredericia Kommune, var jeg ansat 29 år i Forsvaret hos Telegrafregimentet på Ryes Kaserne her i Fredericia. Der havde jeg mange forskellige funktioner, blandt andet har idrætten fyldt meget, både i og udenfor arbejdstiden.
I seks år havde jeg opgaven som “ceremonielmester”, her koordinerede jeg garnisonens opgaver ved 5.-6. juli, 4. maj, koncerter og andre mærkedage. De sidste tre år i Forsvaret var jeg ansat ved Forsvarets
Rekruttering, på Forsvaret Dag som informatør og vejleder.

Foto: Far og søn til James Bond premiere

Fritiden bruges i foreninger
Jeg har i mange år været et forenings menneske og har siden 1985 været aktiv i forskellige foreningsbestyrelser. Det har for det meste været idrætsforeninger, men også foreninger af social karakterer har jeg været aktiv i. Hvis man ikke kan lade være med at blande sig – må man i arbejdstøjet, sagde min far altid.

I min fritid spiller jeg også veteran fodbold i Trelde GI, og hos FAGI den militære idrætsforening her har jeg spillet fodbold siden 1981, jeg har desuden virket som træner, instruktør og siddet i forskellige bestyrelser.

Sammen med de gamle fodbolddrenge fra Trelde og militæret nyder jeg også engang imellem at få en kop øl, og snakke om gamle dage, da der var rigtige soldater til, og fodbold blev spillet uden at brokke sig over dommeren.

Ellers bruger jeg fritiden på at læse, gerne biografier, krimier samt spille golf.

Vi rejser også en del, ofte med børn og børnebørn. Her med Camilla i New York.