Press "Enter" to skip to content

Blog/video – Besøg i en digital børnehave

0

Se video – dukketeater i børnehaven: dukketeater

Da vi i Børne- og Skoleudvalget bød vores daginstitutioner op til dans, omkring det at give deres institution en profil, havde vi ikke turde håbe på at 19 af dem valgte at gå den vej. Det er vi meget stolte over, – at forældre og ansatte så havde så meget fantasi og tiltro til hinanden, at der ud over de mere kendte profiler som natur og bevægelse, kultur, idræt også var ideer som innovation og digital som profiler, er for mig bare endnu et eksempel på hvad der sker, når vi samarbejder tæt.
På fællesmødet med forældrerådene for et par uger siden, fik vi en status fra Erritsø distriktet, her fortalte og viste de hvordan der arbejdes i Børnehaven Snaremosen der er vores digitale institution . Det inspirerede udvalget så meget, at vi ville på besøg for at se hvordan der arbejdes, med blandt andet et udendørs mikroskop der kan forstørre 80 gange ved hjælp af en mobiltelefons forbindelse, så man kan se sneglene “live” i skoven.
Eller hvordan man også kan lege dukketeater anno 2017 – og vigtigst af alt, hvor var det dejligt at se legen er stadig står centralt og er det vigtigste – det digitale er midlet og ikke målet.

Se video – dukketeater i børnehaven: dukketeater

Del indlægget
Facebooktwitterlinkedin