Press "Enter" to skip to content

Blog | Nyt job, et tilbud jeg ikke kunne sige nej til

0

Jeg har i dag fået nyt job. Efter otte år som idrætskonsulent i Fredericia Kommune, skal jeg fremover være arrangement- og eventkoordinator samme sted.
Jeg flytter ikke så langt, da jobbet er i samme afdeling, nemlig Kultur & Idræt. Jeg glæder mig til nye spændende opgaver med kultur-, erhvervs og idrætsevents, men kommer til at savne den tætte kontakt med vores idrætsklubber og andre gode samarbejdspartnere.
Jeg skal i år stadig lave Feriesjov for vores skolebørn i skolernes sommerferie, så jeg slipper ikke det gamle område med det samme.

Jeg har lavet events i mange år, ikke mindst i min tid i Forsvaret og har også arbejdet med det i Fredericia Kommune. Nu bliver det centralt i mit job, og jeg glæder mig til at kunne drage nytte af min uddannelse som eventmanager fra Sport Event Denmark.
Jeg ser frem til at udvikle og afholde arrangementer og events i samarbejde med fredericianske ildsjæle og eksterne samarbejdspartnere.

 

Del indlægget
Facebooktwitterlinkedin