Press "Enter" to skip to content

Blog | Nyt fra udvalget

0

Kære alle
Så har jeg igen lidt nyt fra mit arbejde som formand  for Børne- og Skoleudvalget i Fredericia.
Vi har haft premiere på vores nye Skolepolitisk Forum hvor 40 elever, forældre, ledere samt lærere og pædagoger sammen med erhvervslivet mødes 3 gange om året for at inspirere hinanden og udvalget om fremtidens folkeskole i Fredericia.

Vi er på nuværende tidspunkt midt i arbejdet med vores nye sammenhængende 0-18 års børne og unge politik, i øjeblikket arbejdes der ude i distrikterne, næste møde på tværs er den 7. december, hvor alle er velkomne.

Der arbejdes også på at udmønte de bevillinger der blev tildelt området i budget 17.
Vi har tyvstartet på 0-5 års området, og søger allerede nu pædagoger, der kan starte ved årsskiftet.

Vi er ved at udvikle 19 nye profilinstitutioner, et virkeligt spændende arbejde. Natur- og bevægelse, idræt, kultur, innovation og digitalprofil er de profiler forældre og ansatte har valgt. Vi arbejder i øjeblikket med hvordan vi sikre kvaliteten på de nye profiler. Så spændende……

Jeg arbejder tæt sammen med elevrådene på vores skole, hvor vi afholder topmøder, her mødes jeg med alle kommunens elevråd på en gang, til en snak om stort og småt – De er virkelig gode vores unge mennesker.

Take Care

Bedste hilsner

Ole Steen Hansen
Udvalgsformand

Del indlægget
Facebooktwitterlinkedin