Press "Enter" to skip to content

Fredericia får en hotline til børn

0

Oprettelse af lokal Fredericia-børnelinje
RING TIL OS PÅ 72 10 79 00 – VI ER HER FRA KL. 8.00-16.00

Vi er klar til at snakke med dig og hjælpe dig. Du kan ringe til os, uanset om du er bekymret over Corona, hvis du har problemer derhjemme, eller hvis du har brug for at tale med en voksen.

Imens landets dagtilbud, skoler og fritidstilbud er lukket ned på grund af coronavirus, opretter Fredericia Kommune en hotline, som alle børn og unge kan ringe til

Vores hverdag ser pludselig helt anderledes ud, end den plejer, og det kan påvirke vores mentale tilstand. Nogle børn og unge kan have brug for at tale med en anden voksen, end dem derhjemme, og derfor har Fredericia Kommune oprettet en hotline til børn. Børnelinjen bemandes af dygtige fagfolk, der er vant til at tale med børn og unge om alle mulige forskellige emner.

”Det er vigtigt, at vores børn og unge ved, at de har mulighed for at tale med nogen, hvis de er bekymrede eller mangler svar på noget. Når de ikke kan komme i skole eller i deres normale pasningstilbud, er deres voksenkontakt mere begrænset end normalt, og derfor har vi oprettet børnelinjen. Vi ved, at mange af vores dygtige pædagoger og lærere til hverdag har en god og vigtig dialog med børnene og de unge, og den mulighed skal de stadig have. Dagtilbud og skoler gør i forvejen et flot stykke arbejde, men børnelinjen giver dem en ekstra håndsrækning”, siger Ole Steen Hansen, formand for Børne- og Skoleudvalget.

Formålet med den nye hotline er, at børn og unge skal opleve at kunne komme i dialog med en voksen, som har tid til at lytte og til at have en længerevarende samtale med dem.

Alle børn og unge kan ringe ind med bekymringer omkring coronavirus, problemer i hjemmet eller andre problemstillinger, som de oplever, mens dagtilbud, skoler og fritidstilbud er lukket. Forældre er naturligvis også velkomne til at ringe til børnelinjen, men de opfordres til primært at bruge de hotlines, der er oprettet i skoledistrikterne.
Børnelinjen i Fredericia er åben kl. 8.00-16.00 alle dage – også i påsken. Nummeret er 7210 7900.

Del indlægget
Facebooktwitterlinkedin