Press "Enter" to skip to content

Når Corona bliver til idrætsfacilitetter

0

I disse dage er jeg på vej rundt i hele kommunen med valgfoldere. Jeg bliver rigtig glad når jeg ser hvordan vores investeringer i idrætsfaciliter skyder op mange steder.

Vi tog en modig beslutning om at investere i vores frivillige og sundheden, da Danmark lukkede ned pga. smitten.  Det skulle gå hurtig – enkelte steder gik det for hurtigt – men nu hvor man kan se udbyttet rundt i hele kommunen – er jeg glad for vi turde lade politik og frivillighed mødes.

Nedenstående er ikke komplet – men dem jeg har mødt på vejen med min valgfolder.

Erritsø
Nyt rugbystadion og flot klubhus
Nyt fodbold klubhus
Nyt indendørs padelcenter
Nye indendørs tennisbaner
Opgradering af hallen

Golfbanen
Golfbanen i Fredericia er blevet komplet drænet med 28 km. rør – dette gælder både 18 hullers banen – 9 hullers par 3 banen samt Driving Rangen. Allerede nu kan banerne holdes længere åbent  i forår og efterår – og banen bliver endnu bedre de næste par år.
Klubben har fulgt op med nye samarbejder med Ældesagen, Veteranhjemmet og golf for borgere med kronisk sygdom – flot arbejde.

Bøgeskov
Nyt fitnesscenter
Opgradering af hallen
Flot ny multi/kunstgræs fodboldbane

Taulov
Oven i Hallens egen flotte investering i hallen med ny cafeteria og nyt fitnesscenter – kommer der nu også indgangsparti og mødelokaler. Flot og fortjent arbejde af de lokale ildsjæle – der har kæmpet mange år for det.

FIC
Nyt Fitnesscenter
Nye omklædningsrum
Nyt cafeteria, – klubhuset – målrettet hallens brugere
Opgradering af arenaen
Kunstgræsbane – pigefodbold
Padelbane
Sandhåndbold bane

Monjasa Park
Ny flot tribune – klar til superligaen

Mere er på vej…………

Del indlægget
Facebooktwitterlinkedin