Press "Enter" to skip to content

Blog | Ny formand, jeg er glad og stolt

0

Fredericias borgmester Jacob Bjerregaard har spurgt om jeg vil påtage opgaven som formand for det nye Børne- & Skoleudvalg, der skal efterfølge Børne- og Uddannelsesudvalget som børnenes udvalg i Fredericia Byråd.
Jeg har tænkt det godt igennem, og efter at have talt med min familie og aftalt med min chef at jeg går ned i arbejdstid som idrætskonsulent, har jeg sagt ja til den store og vigtige opgave.

Når jeg også er stolt, er det fordi det faktisk er første gang siden 1998 at en socialdemokrat står i spidsen for børnenes udvalg i Fredericia Byråd.  Jeg vil gå ydmygt til opgaven, og samarbejde med alle partier, ansatte, forældrebestyrelser, og faglige organisationer samt naturligvis ungebyrådet og vores dygtige elever i skolernes elevråd.

Ny formand for Børn & skoleudvalget
Foto: Ny formand for Børn & skoleudvalget

Du kan følge mit arbejde i udvalget her på bloggen, under menupunktet Børn & Skole – eller i mine indlæg.

#POLITIK I BØRNEHØJDE

Del indlægget
Facebooktwitterlinkedin