Press "Enter" to skip to content

Ny Veteran- og Pårørendekoordinator

0

Fredericia Kommune har ansat ny Veteran- og Pårørendekoordinator. Kommunen havde inviteret en repræsentant fra Veteranhjemmet med i ansættelsesudvalget.

Det blev Lina Noltensmejer der blev ansat, Lina er i dag socialrådgiver i kommunen under Beskæftigelse & Borgerservice.
Lina har en socialfaglig baggrund, erfaring med arbejdet omkring veteraner, solid erfaring med relations dannelse og netværk, samt tværfaglig samarbejde og erfaring inden for myndighed og offentlig forvaltning. Der er vægtet både de faglige og personlige kvalifikationer samt kendskab til kommunen og relevante samarbejdspartnere.

Lina har siden 2019 arbejdet med sygemeldte og udsatte borgere, herunder også veteraner og har et godt kendskab til målgruppen og samarbejdspartnere på området. Forinden har Lina arbejdet med børn -og handicapområdet og som mentor for udsatte borgere. Herudover har Lina en del erfaring med det frivillige arbejde og har et godt indblik i både den kommunale verden og samspil med organisationer, foreninger og civilsamfund.


Privat bor Lina i Fredericia, er 39 år og mor til to drenge.
Lina starter som veteran- og pårørendekoordinator pr. 1. november, men kan allerede nu kontaktes af både veteraner og pårørende.

Del indlægget
Facebooktwitterlinkedin